fbpx

“Мій Крим” – кулінарний майстер-клас

Поділитися з друзями

Скучили за Кримом?
Ми також.
У кожного свої спогади про соняний півострів Крим . Хтось пригадає привітні кипариси Ботанічного саду, стрункий ряд пальм на набережній Ялти, вид з “Ластівкиного гнізда”, від якого перехоплює подих, залізничний вокзал Симферополя; вина “Чорний лікар” та “Сонячна долина”; варення із соснових шишок.
А ще звичайно… море, бухти, миси Фіолент, Айя,  Меганом,Тарханкут…
Також пригадаються  історичні та архітектурні пам’ятки.
Але напевно, найкращі спогади повязані з блюдами національної татарської кухні.

Запрошуємо Вас, пригадати Крим та переглянути тематичне слайд-шоу “Мій Крим”.
За бажанням, Ви також можете поділитися своїми фото з нами, будемо дуже раді.

Перша  частина нашої мандрівки – кулінарна.

Кулінарні своєрідні самобутності Криму виросли на традиціях багатонаціональної  історії півострова та країн-сусідів.
Болгарський фарширований перець, турецькі східні солодощі, татарські: лагман, долма, янтик; караїмський чір-чір та інші гастрономічні блюда  кримської  кухні.
Про кримський плов ми не забули, а вибрали його на першу зустріч,як  головне блюдо.

Call Now Button