fbpx

Котигорошко

Клуб мандрівників

з Котигорошко! Починай свою подорож з Котигорошко! Починай свою подорож з Котигорошко! Починай свою подорож з Котигорошко!

Тур во Львов Львов + замки Золотой подковы

Поділитися з друзями

 

Найвідоміші місця Львова, авторська екскурсія містом та старовинні замки чекають саме на Вас!Запрошуємо оглянути три мальовничі замки Львівщини: Золочівський, Підгорецький та Олеський!

Програма  туру:
О день:
відправлення з Миколаєва або Одеси.

1-й день:
 зустріч на вокзалі (09:00),
трансфер до центру міста, авторська екскурсія “10 родзинок Львова”
– обід у у колоритному ресторані карпатської кухні “Бойківська Гостина”,
тут для Вас буде безкоштовна дегустація наливок
– поселення в готель (16:00)
– вільний час у місті, вечеря у ресторані «Grand Cafe Leopolis» або будь-якому іншому закладі на Ваш вибір.
2-й день:
виїзд зі Львова (09:00)
– Золочів (екскурсія замком та обід)
– Підгірці (огляд палацу)
– Олесько (екскурсія замком)
– Львів (повернення о 20:30).

Проживання:
У міні-готелях хостельного типу м. Львова, розміщення у 3-4-місних номерах з вигодами на поверсі.

 

Золочів

Надзвичайно багате на пам’ятки місто Західної України, окрасою якого є Золочівський замок (1634р.) з китайським палацом (одним з трьох в Європі). Велику цікавість у туристів викликають таємничі камені тамплієрів з двома вінками, які здійснюють найзаповітніші мрії.

Підгірці

Підгорецький замок Конєцпольських з парком (1635р.) колись вважався одним із найгарніших в Європі і є одним із найкращих зразків поєднання ренесансного палацу з бастіонними укріпленнями. Біля замку знаходяться багатодекорований костел святого Йосипа (1763р.), корчма-заїзд та пивзавод XVIII ст.

Олесько

Кожен українець повинен відвідати музей-заповідник XIV-XVIII ст. “Олеський замок”. Фортеця на пагорбі є одною із найстаріших на українських землях (1390р.), її експозиція відтворює атмосферу культурно-мистецького життя минулих століть, замок славиться однією з найбільших в Європі колекцій дерев’яної скульптури, в т.ч. Іоанна Георгія Пінзеля. За легендою вночі замком гуляють душі закоханих Адама Жолкевського та дочки власника замку Марціани.

Окрасою Олеська є також монастир капуцинів із костелом святого Антонія (1739р.) та готичний костел святої Трійці (1545р.).

Вставьте краткое описание тура, перед описание добавить заголовок н2

Програма тура Поездка на море

Зверніть увагу!!

Информация для тех, кто попал на наш сайт с российской федерации. Знаем, что российские сми распространяют ложную информацию. Ваше преступное правительство начало полномасштабное военное вторжение на территорию независимой Украины. Наступление идет на все украинские города. Ракеты летят в мирных жителей. Армия россии терпит огромные потери. Она столкнулась с отпором украинской армии, теробороны, простых жителей. Мы защищаем свою землю, себя и своих родных. Русская армия будет уничтожена! Мы будем стоять до последнего! Все будет Украина!

.

Стоимость тура : - 945 грн.

У вартість ВХОДИТЬ: - проїзд автобусом туристичного класу, - трансфер (доїзд у 1-й день від вокзалу до готелю), - проживання (1 ніч) - супровід гіда-екскурсовода, - екскурсійне обслуговування в туристичних об’єктах, - дегустація авторських наливок - страхування на час подорожі.
Вартість вхідних квитків: - Золочівський замок: загальний – 90 грн., студенти – 60 грн., учні, пенсіонери – 20 грн. - територія Підгорецького замку: загальний - 60 грн., студенти – 30 грн., учні, пенсіонери – 20 грн.; - Олеський замок: загальний – 90 грн., студенти- 60 , учні, пенсіонери – 20 грн - Будинок Вчених (загальний,пенсійний - 30 грн; дитячий - 15 грн) - Італійський дворик (загальний,пенсійний - 10 грн; дитячий - 5 грн)
У вартість НЕ ВХОДЯТЬ і додатково оплачуються: залізничні білети - вхідні квитки в туристичні об’єкти, - харчування

Як забронюватись на тур??

1. На сайті, через кнопку «Забронювати».
2. Надіслати повідомлення на VIBER 067-795-74-15.
3. За телефонами: 067-795-74-15, 050-828-16-88.
Перед бронюванням ознайомтесь: Як ми готуємось до турів?


Тур во Львов"Город Льва + замки Золотой подковы"

Виникли питання? Зателефонуйте або напишіть нам

Надіслати повідомлення на VIBER 067-795-74-15.
Зателефонувати: 067-795-74-15, 050-828-16-88,

Вас може зацікавити

Приєднутесь до спільноти наших туристів

Останні записи блогу клуба мандрівників Котигорошко

  • Між Італією та Швейцарією: Мілан, Лугано та Матергорн

    Угорщина, Словенія, Італія, Швейцарія Виїзд з: Львів, Стрий, Мукачево, Ужгород 7 днів. Нічні переїзди: без нічних переїздів  У турі на вас очікує: Готові відправитися у пригоду життя? Добре, бо цей тур до Північної Італії – це як карнавал емоцій! Розпочнемо з модного і стильного Мілана, де вас чекають вражаючі виставки, величні кафедралі та найкращі магазини світових брендів. Подорож продовжимо до… Read more »

  • Єврейський Миколаїв від Тетяни Губської

    Єврейський Миколаїв від Тетяни Губської В мультинаціональних місцях, де проживають люди різних національностей, Свято Хануки так як і Різдво які во важливо для місцян. Єврейське питання в Миколаєві не стояло так гостро як в інших містах, звичайно були різні моменти. Аптекарі, лікарі, архітектори, банкіри, судовласники, швачки, і т.д., це не повний перелік професій. Де зустрічаємося : в екскурсійній вітальні, вул…. Read more »

  • Єврейські адреси Миколаєва

    Віддаючи шану та  подяку В.В. Щукіну, будемо спиратися на його книгу : “Єврейські адреси  Миколаєва” Єврейське питання, чомусь завжди стояло гостро. А чому? Єврейський танець називається 7:40? А чому? Єврейський анекдот завжди про євреїв. А чому? Єврейська мама всім мамам – мама. А чому? Єврейські адреси  Миколаєва”, це про  всіх чиї імена збережено в історії.  В мультинаціональних місцях, де проживають… Read more »

Call Now Button
Facebook icon Instagram icon Viber icon