Винзавод “Коблево” – одне з дивовижних місць на Півдні України, де сама природа народжує кращий виноград, а талановиті винороби роблять досконалі вина в дивовижному куточку природи між Чорним морем і Тилигульским лиманом.
“Життя занадто коротке, щоб пити погане вино” – французьке прислів’я.
08:00 – Виїзд з Миколаєва (від автовокзалу-.
09:30 – Прибуття до винзаводу “Коблево”. Екскурсія по підприємству.
10:00 – 12:00 Дегустація. Кращі винороби заводу не просто розповідають про сорти винограду, а навчають всім тонкощам правильної дегустації, пояснюють правила поєднання різних видів вин та блюд. Адже дуже важливо, щоб цей благородний напій підкреслював смак блюда, а не вступав у боротьбу за смаковий ефект.
13:30 -15:00 Переїзд до маєтку Курисів в Одеській обл.Екскурсія біля маєтку, та вільний час для фотограіування.
16:00 – виїзд
19.30 – Повернення групи в Миколаїв.
*Час вказаний в програмі туру, орієнтовний. Тривалість переїздів залежить від погодніх умов, якості дорожнього покриття і розміру автобуса.
Час може мінятися без узгодження з туристами, зі збереженням структури туру.
Дуже символічно, що 46 паралель об’єднала два популярні центри натуральних вин: Коблево і Божоле. Українські, і французькі винарі спеціалізуються на виробництві молодих, ординарних, вин, якість яких давно визнали споживачі далеко за межами цих країн. Повною мірою відчути душу вина і випробувати найвищу насолоду від смаку цього сонячного напою Богів можна тільки в певних місцях.
АТ “Коблево” відкриває двері дегустаційного туру для усіх гостей сонячного узбережжя – поціновувачів якісних вин і тих, хто тільки відкриває для себе благородний напій.
Завод провів повністю реконструкцію відділення переробки винограду. Щорічно до наявних виноградників засаджується 100 нових гектарів. Молоді виноградники висаджені саджанцями відомих світових виробників з Італії, Франції, Німеччини за сучасною Європейською схемою: по 3 333 саджанці на гектар. Таке ось число!
Не дивно, що Коблево випускає усі види вин – сухі, напівсухі, напівсолодкі, десертні і міцні. А також натуральні вермути. Відкриттям став напій на основі вина TAKADO.
Щорічно підприємство відвідують тисячі гостей з України, Росії, Беларусии, Молдови, а також з Франції, Італії, Швейцарії, Китаю, Німеччини і інших країн. Дегустаційний тур в “Коблево” дарує прекрасну можливість побачити повний процес виробництва Його Величності Вина : від виноградарства і його первинної переробки до бродіння, фільтрації, обробки холодом і зрештою, до розлива вина в пляшки.
Дегустаційний тур в АТ “Коблево” – це:
Виноградник